Antall Bitcoin Hval Hits All-Time High

Bitcoin er et desentralisert betalingsnettverk. Men noen få store spillere har en stor del av myntene.

Kort fortalt

  • Antall Bitcoinhvaler har nådd en all-time high.
  • Det er ifølge Glassnode, som merker alle med minst 1000 Bitcoin Profit en hval.
  • Hvaler har potensial til å forme markedet.

Antall Bitcoin „hvaler“ i dag rammet en heltid, data fra beregningsnettstedet Glassnode viser.

Hvaler er investorer så rike at handler de driver, kan presse prisene opp eller ned. Glassnode definerer Bitcoinhvaler som enheter (mennesker eller organisasjoner Glassnode mener eier noen klynger av lommebøker) som har minst 1000 Bitcoin, for tiden verdt $ 19 millioner.

Per Glassnode er det i underkant av 2000 Bitcoin-hval, i skrivende stund. Sist det var så mange hvaler var i juni 2016, et år før Bitcoin bull run i 2017.

Tidligere denne uken fant en rapport fra Bitcoin analytics-selskap Santiment at antall lommebøker som inneholdt minst 10 000 BTC også var på årlige høyder.

Last ned dekrypteringsappen.
Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene innen fingertuppene. Vær den første til å prøve Decrypt Token og mye mer.

Bitcoinfanatikere har lenge klaget over institusjonelle investorer og hvaler. Deres kamprop er selvfølgelig uuttømmelig – hvem avgjør når institusjonelle investorer endelig har kommet?

Da klagene fortsatte, reagerte institusjoner og rike investorer en etter en.

Milliardærinvestorer som Stanley Druckenmiller og Ricardo Salinas Pliego er blant de fremtredende investorene i Bitcoin. MicroStrategy kjøpte opp $ 450 millioner i Bitcoin i sommer. Konsernsjefen, Michael Saylor, anser Bitcoin som en sverm av cyberhornets som betjener visdomsgudinnen. “
MicroStrategy CEO: Bitcoin løsningen på $ 250 billioner problem

Og store selskaper tilbyr nå Bitcoin til sine kunder. PayPal rullet nylig ut kryptotjenester til amerikanske kunder, Robinhood tilbyr provisjonsfri kryptohandel, og Square’s Cash App selger krypto til sine brukere.

For å betjene sine voksende kunder, kjøper store institusjoner som Grayscale (et krypto-investeringsselskap), Square og PayPal opp alle nye Bitcoin for å sikre at kundene har nok forsyning.

Men hvis et lite antall selskaper har mesteparten av Bitcoin, kan det distribuerte nettverket bli litt topptungt.

Comments are closed.