‚Invest In Bitcoin‘ Galaxy Digital Annonse forteller Financial Times Lesere

„Nå er det på tide å investere i Bitcoin,“ opplyser helsides annonse i den britiske baserte internasjonale forretningsavisen Financial Times.

Mike Novogratzs Galaxy Digital følger i Grayscale Investments ‚fotspor ved å gi ut en annonse for cryptocurrency til allmennheten, denne gangen ved hjelp av trykte medier.

En helsides annonse for investeringsbanken cryptocurrency dukket opp i den britiske baserte internasjonale forretningsavisen Financial Times (FT) i dag.

„Nå er det på tide å investere i Bitcoin,“ uttalte annonsen. „I usikre tider er Bitcoin en hekk uavhengig av hegemoniet.“

Financial Times hadde mer enn en million abonnenter fra og med 2019, med omtrent 18% av dem millionærer.

Store kryptokampanjer denne uken

Nyheten om Galaxy-annonsen som vises i trykte medier kommer noen dager etter en ny kampanje fra Grayscale , som ga ut en 30-sekunders plassering på kabel- og TV-kanaler for virksomhet og finans fra 10. august. Richard Hjertes kontroversielle HEX-token har også annonser pusset over Storbritannia på London offentlig transport, i aviser og under fotballspill.

Mange seere svarte negativt på Grayscales annonse , ettersom det var forhåpninger før det ble avduket at det kunne ‚gi krypto-investeringer til millioner.‘ I stedet tar det ganske enkelt seere gjennom historien til valuta, fra skjell til papir.

Til tross for bredden av FT og dets høye nettoformue, var noen Crypto Twitter-brukere raske med å kritisere det tilsynelatende utdaterte valget for et leveringssystem.

„Når jeg tenker fremtid, tenker jeg definitivt trykte medier,“ sa Crypto Twitter-bruker Ryan Leonard.

„Liten ironisk denne annonsen er i avisen,“ sa Brett Dawidowski

Men trykkens natur gjør det mulig å gå i detalj og merke Bitcoin ( BTC ) som „en investerbar butikk av verdifordel som opererer uavhengig av det tradisjonelle økonomiske systemet.“

„Investorer som bekymrer seg for skattemessige forsømmelser og helikopterpenger, bør anerkjenne verdien i Bitcoin’s iboende knapphet – dens hardkodede faste forsyning gjør det til en overbevisende sikring mot inflasjon,“ heter det i annonsen.

„Bitcoin har overgått alle større aktivaklasser over 3-, 5- og 10-årsperioder, og det har fortsatt rom å løpe.“

Twitter-brukeren uldtotten beskrev Galaxys forsøk på å utdanne publikum om krypto som „så mye renere“ enn Grayscales annonse.

„Denne papirannonsen er kraftigere enn TV-annonsen Grayscale,“ sa kryptotemonen.

FT ga i dag ut en ganske nedslått rapport om XRP , der de sier at tokenet har et „kontroversielt rykte i mange deler av cryptocurrency verden“ og hadde ennå ikke oppnådd utbredt adopsjon blant bankene.

Comments are closed.